Vrijwilligers Rotterdamse campagne

De campagne in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen van maar 2021 staat voor de deur. Samen gaan we ons inzetten om met BIJ1 zetels te winnen en het geluid in Den Haag radicaal te veranderen. Jij kunt ons daarbij helpen!

Het valt niet te ontkennen dat de Randstad een belangrijke rol zal spelen voor BIJ1. In 2017 kwam het grootste gedeelte van onze stemmen namelijk uit deze regio. Hoewel de partij in de afgelopen 4 jaar enorm is gegroeid en ook actief mee zal doen op andere plekken in het land, zullen de grote steden nog altijd onmisbaar zijn in ons succes. Rotterdam specifiek kan daarin niet ontbreken. In 2017 kwam bijna 15% van alle stemmen op onze partij uit de havenstad.

Ook maken we ons achter de schermen ook langzaam op voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Naast Amsterdam, is het ook hoogtijd dat de Rotterdamse gemeenteraad kennis gaat maken met de politiek van BIJ1. Om dit alles als grassroots partij succesvol te kunnen doen, hebben we veel vrijwilligers nodig die zich willen inzetten voor de partij.

Dus wil jij bijdragen aan onze successen in de toekomst? Meld je dan aan!

Uitklappen
BIJ1-kleurenbalk