Samen met onze Rotterdamse leden hebben we teruggekeken naar wat we als Rotterdam BIJ1 het afgelopen jaar gedaan en bereikt hebben. Ook zijn er plannen gemaakt voor de toekomst van onze afdeling. Daarnaast hebben de leden van Rotterdam BIJ1 tijdens deze mooie middag in het HipHopHuis hun stem uitgebracht en een bestuur gekozen. Katja, Patrick, Astrid, Leonieke en Sandra vormen vanaf nu het eerste bestuur van Rotterdam BIJ1.

Rotterdam BIJ1 wil een verschil gaan maken in de stad. We zijn een partij met een sterk programma rondom Radicale Gelijkwaardigheid en Economische Rechtvaardigheid. Dit maakt dat we ons bezig houden met een veelheid aan thema's die met elkaar bijdragen aan het komen tot deze Radicale Gelijkwaardigheid.

In 2022 willen we meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. Er moet dus een verkiezingsprogramma worden geschreven. Met elkaar zullen we Rotterdam BIJ1 als afdeling gaan op en uitbouwen. Rotterdam BIJ1 wil graag een combinatie blijven van activisme en politiek.

Juist daarom zullen wij ons in de komende periode luid en duidelijk laten horen. Doel is dat over twee jaar iedere Rotterdammer weet wie wij zijn, waar wij voor staan en waarom je op ons zou moeten stemmen.

Samen willen wij Rotterdam veranderen. Mooier en beter maken voor alle Rotterdammers. Dat we nu een bestuur hebben is een grote stap op weg naar de verkiezingen.

Zie hier een overzicht van de bestuursleden.

#KOMBIJ1

Word lid van BIJ1 en steun de beweging van radicale gelijkwaardigheid en economische rechtvaardigheid.

BIJ1-kleurenbalk